"Casa Arboleda Sayalonga"

Hoogseizoen minimaal 7 dagen, andere seizoenen minimaal 5 dagen

In de schoolvakanties heeft onze voorkeur aankomst vr, za of ma.

Je ontvangt bij een boeking een informatiemap met meer tips en restaurantjes.

Aankomst na 16.00 uur en vertrek voor 10.00 uur

Laagseizoen 2023 (prijzen p/w):
01-12-2022 t/m 31-03-2023 EUR 595,-
Casa is niet beschikbaar 
Voorseizoen 2023 (prijzen p/w):
01-04-2023 t/m 30-06-2022 EUR 895-

Hoogseizoen 2023 (prijzen p/w):
01-07-2023 t/m 02-09-2022 EUR 1.195,-

Laagseizoen 2023 (prijzen p/w)

03-09-2023 t/m 30-11-2023 EUR 895-

 

Boekt u met 2 personen 2 weken of langer dan geldt een korting in het hoogseizoen


Wil je overwinteren langer dan een maand, neem dan contact met ons op!
Zwembad december t/m maart afgedekt (meerkosten open zwembad EUR 45,- per week)

Waarborg EUR 250,-

Schoonmaakkosten EUR 125,- (bij 2 personen korting EUR 45 per verblijf)
Voorschot : 25 % bij reservering.
Restant saldo : 6 weken voor aankomstdatum.

Voor verdere informatie en boekingen kan je ook contact opnemen met : info@arboledasayalonga.com
of bellen naar (NL) 00 31 6 83 98 12 04

 


Algemene voorwaarden van vakantiehuis "Casa Arboleda Sayalonga" te Andalusië.

De verhuurder behoudt zich alle prijswijzingen en/of foutieve vermeldingen voor.

 

Corona voorwaarden 
U kunt kosteloos afzeggen indien er door “corona maatregelen” geen vluchten zijn, of reizen naar Malaga niet mogelijk is door grensbeperkingen. Zolang het echter code groen of geel is, gaan wij ervanuit dat u serieus plannen heeft om deze boeking na te komen.

  1. Indien u noodgedwongen de reis moet annuleren vragen wij om een bewijs van uw annulering. Wij restitueren dan het volledige bedrag (excl. het bedrag voor schoonmaak en opmaak bedden ad EUR 100,-) Informeer bij uw eigen reisverzekering wat de huidige “annulering” regels zijn.
  2. Vanaf 1 januari 2021 biedt de Andalusische regionale overheid alle internationale toeristen een gegarandeerde covid-19-verzekering aan voor verblijven in elk type officieel erkende accommodatie in de regio Andalusië. De verzekering is beschikbaar van 1 januari tot en met 31 december 2021 en is bedoeld als extra dekking voor bezoekers. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de site "Official Andalusia tourism".
  3. Regels vanuit landen zijn verschillend. Vaak betekent dit nog een quarantaine verplichting bij thuiskomst in eigen land.

Zie voor het laatste informatie (en nuttige links) voor reizen vanuit NL naar Spanje, verwijzen wij u naar de ANWB site.

 

Algemeen

1. Huurprijzen zijn per week. Aankomst na 16.00 uur en vertrek voor 10.00 uur. Bij reservering van de woning, ontvangt u een bevestiging. Binnen enkele dagen gevolgd met een nota en verzoek tot betaling van de aanbetaling. Dit is 25% van het totale bedrag. Betaling uitsluitend per giro of bank.
2. Het totaalbedrag bestaat uit: de huurprijs en is exclusief een waarborgsom van EUR 250,- en exclusief een "all inclusive service pakket" EUR 150,- (zoals sleuteloverdracht, opgemaakte bedden bij aankomst, handdoeken pakket (2 handdoeken en badlaken), energiekosten (airco, gas, licht en water), draadloos netwerk rondom, eindschoonmaak en servicewas. De woning is uitgerust met alle eerste benodigdheden bij aankomst, zoals water en koffie. Bent u met 2 personen dan krijgt u EUR 50,- korting op het genoemde "all inclusive service pakket". De aanbetaling dient binnen 4 dagen na ontvangst van de nota te zijn voldaan, anders vervalt de reservering. Na ontvangst van de betaling wordt de reservering definitief bevestigd en komt een huurovereenkomst tot stand

3. Bij annulering na bevestiging wordt de aanbetaling van 25% niet meer geretourneerd.
4. Huurder dient het restant van het totale huursom inclusief de borg ad EUR 250,- 45 dagen voorafgaand aan de huurperiode te voldoen. De borg wordt geretourneerd na bevestiging van de beheerder dat de woning in goede staat is achtergelaten.
5. Bij annulering 60 dagen voor de aankomstdatum wordt 100% van de huursom terugbetaald. Bij annulering 30 dagen voor de aankomstdatum wordt 50% van de huursom terugbetaald. In beide gevallen zal de aanbetaling van 25%  niet worden gerestitueerd (zie voorwaarde 3).
6. Huurder draagt zelf zorg voor een annuleringsverzekering (bv ANWB).
7.  Er is airco in alle ruimtes. De verhuurder vertrouwt erop dat de huurder milieu bewust omgaat met gebruik van airco, gas, licht en water.
8. De verhuurder is niet aansprakelijk als tijdelijk de elektriciteit uitvalt of als er geen water is. Dit is tijdelijk en komt soms voor in Spanje.
9. Indien door nalatigheid van betaling, beschadigingen aan de vakantiewoning, overlast of andere aangebrachte schade voortijdig de verhuur moet worden geannuleerd dan berekenen wij het totale bedrag aan huurder door inclusief de gemaakte kosten. De verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid voor diefstal, brand of andere huurschade veroorzaakt door de huurder. Vuurwerk is niet toegestaan.
10. Verhuurder aanvaardt dat de woning op afspraak betreden kan worden door een tuinman of andere service noodzakelijk voor onderhoud.
11. De woning is geschikt voor 4 personen. Bij een verblijf van meer personen (max 5) berekenen wij een toeslag in het voor- en naseizoen van EUR 35,- per week. Het aantal personen mag niet worden overschreden.
12. Aan personen onder de 21 jaar wordt de woning niet verhuurd.
13. Roken binnen is verboden. Huisdieren zijn niet toegestaan.
14. De woning is zeer goed onderhouden en van alle comfort voorzien. De verhuurder verwacht dan ook dat u de woning koestert en netjes achterlaat. Ook verwacht de verhuurder dat u de omgeving respecteert (geen geluidsoverlast).
15. Bij aankomst begeleidt de beheerder u door de woning. U kunt dan uw opmerkingen melden. Indien u geen opmerkingen heeft aanvaardt u de woning.


Wij zijn een Casa Vivienda Rural en voldoen hiermee aan alle verhuurregels in Andalusië.